Ved at ansætte en vikar gennem Medarbejderne kan du hurtigt og effektivt tilpasse dig udsvingene i markedet. I travle perioder, ved sæsonudsving og ferieperioder kan du fra dag til dag skalere op, mens du i mindre travle perioder kan skalere ned og undgå overflødige omkostninger til løn. Vi tager os af alle de administrative opgaver såsom kontrakter, løn, ferie, sygedage mv., så du kan holde fokus på den daglige drift af din virksomhed.

Dybdegående branche- og lokalkendskab

Vi arbejder inden for stort set alle segmenter; Bl.a. industri, lager, kontor, administration, indkøb og salg. Med afdelinger i hele Danmark er du sikret, at vores konsulenter har indgående kendskab til netop dit lokalområde. Vi har med andre ord den erfaring og viden der skal til for at løse opgaven hurtigt og professionelt.

Vi ved nøjagtigt hvem vi sender ud til jer

Vi har stor erfaring med at udvælge de rette vikarer, og sætter en ære i at sende den rigtige vikar første gang. Kompetencerne i vores vikarpulje spænder bredt, og vi har personligt godkendt hver enkelt vikar. I vil derfor aldrig møde en vikar, som vi ikke i forvejen har haft til samtale og indhentet reference på.

For os er vores vikarer mere end et nummer. Vi har jævnligt kontakt med hver enkelt, og vi kender dem og deres ambitioner. Derfor ved vi, at alle vikarer hos Medarbejderne er motiverede og klar til at yde et solidt stykke arbejde.

Vi står til rådighed 24/7 – året rundt

Har du behov for akut vikarassistance står vi klar til at hjælpe dig i alle døgnets timer, året rundt.

Kontakt os

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu