Dine behov og ønsker som arbejdsgiver kan variere. Du kan have et behov for at rekruttere nye faste medarbejdere til virksomheden. Eller måske har du i en periode behov for vikarer til at varetage planlagte opgaver eller til akut opståede behov.

Hos Medarbejderne har vi i begge situationer ekspertisen til at kunne hjælpe dig.

Bredt funderet og lokalt forankret

Medarbejderne løser opgaver inden for stort set alle segmenter. Industri, lager, kontor, administration, indkøb og salg. Med kontorer i hele landet garanterer vi dedikerede konsulenter med kendskab til netop dit lokalområde.

Det perfekte match

At ansætte en ny medarbejder og sikre det perfekte match er en ressourcekrævende og udfordrende proces. Hos Medarbejderne er vi klar til at løfte opgaven for dig, så du i stedet kan koncentrere dig om virksomhedens daglige drift.

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du får den helt rigtige medarbejder der både er fagligt kvalificeret, men som også passer ind i virksomhedens kultur.

I fællesskab finder vi den bedste løsning

Hos os er der ikke noget der hedder standardløsninger. Vi præsenterer mulighederne og vælger i fællesskab den løsning, der passer bedst i din virksomhed. Hos os får du en personlig sparringspartner som sikrer, at du ansætter de rigtige medarbejdere.

Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi kan få sat ansigt på hinanden og tale om mulighederne i et samarbejde.

Kontakt os

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu