Efter en årrække at have været ansat i vikar- og rekrutteringsbranchen i virksomheder, hvor det handlede om indtjening, procenter, segmenter og KPI’er var det på tide at starte en virksomhed, hvor fokus var på mennesker – på arbejdsgiver og arbejdstager. Det skete i maj 2005.

Det tog sig udgangspunkt i ordet ”med” i Medarbejderne – det er det der gør forskellen!

Vi lever ikke af at sælge arbejdskraft – vi lever af at knytte kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager – og vi kan knytte den kontakt, fordi vi kender begge parter. Vi har nemlig besøgt vores kunder, virksomhederne, og talt med chefen, lederen og kollegaen, og vi mødt og haft en samtale med kandidaten på vores kontor – en personlig samtale, hvor der er tid og plads til at komme rundt om hele mennesket.
Med afsæt i ovenstående driver vi i dag en veldrevet og ordentlig virksomhed med en lang række kontorer over det meste af Danmark og et stort antal funktionærer –  funktionærer som alle er fagligt og menneskeligt kompetente.

Din medspiller på arbejdsmarkedet

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

 

Kontakt os i dag!

Kontakt Medarbejderne hvis du vil samarbejde med et professionelt vikarbureau, hvor respekt, dialog og netværk sikrer det rigtige match i første forsøg. Du finder os over hele landet!

Ring til os på 87 800 888

Send os en besked

Top
Thrane.nu