Min kæreste og jeg var rundt til 3 vikarbureauer i Horsens ca. maj måned i 2011. Da min kæreste kommer fra Polen og er meget interesseret i at arbejde. Da vi ikke havde hørt noget, tog vi en runde til de samme vikarbureauer i starten af oktober måned. De sagde, at de ikke havde noget lige nu. Det var ikke til at skaffe arbejde. De beklagede meget. Men det kunne vi ikke bruge til noget. I perioden maj til og med september søgte min kæreste også deltidsjob, da hun er studerende.

Så tog vi ned til Medarbejderne i Horsens, så skulle de have chancen. Min kæreste blev tilmeldt via personalekonsulent Tina Randlev Møller. Yderst venlig, imødekommende og professionel. Mere end man kan sige om de andre vikarbureauer. Bare tilmelding ved de andre vikarbureauer virkede upersonligt og meget rutinepræget, hvor man hos medarbejderne får en nærværende, tillidsfuld samt professionel behandling. De tilpasser ens ønsker for arbejde mht. branche og tider.

14 dage senere efter indmeldelse hos Tina fra medarbejderne, havde min kæreste arbejde i weekenden, og dette har holdt indtil pr. dags dato. Resultatet skyldes til dels fordi medarbejdernes samarbejdspartner er tilfredse med min kærestes arbejde, men ikke mindst fordi Medarbejderne i Horsens er proaktive, troværdige og værdiskabende både over for deres kunder og medarbejdere.

Deres slogan på deres hjemmeside ” din medspiller på arbejdsmarkedet” lever de fuldt ud op til.

Med Venlig Hilsen
Uffe Jakobsen

Jeg har været utrolig glad for vores samarbejde, noget jeg hellere end gerne vil være med i igen. I har givet mig nogle muligheder for personlig udvikling, og det er rart. Jeg håber, at det vikariat jeg har nu kan fortsætte, ellers har I stadig min arbejdskraft at gøre godt med.

Stephan Sørensen

Tak for min tid som vikar for jer, det har været en spændende og anderledes tid! Jeg var lidt skeptisk i starten må jeg indrømme, og troede at det ville være stressende at skulle rundt på forskellige virksomheder og have nye kolleger, arbejdsopgaver, arbejdstimer m.m.

Det har det ikke været, og jeg synes at folk har været rigtig gode til at tage imod "os" vikarer på de forskellige virksomheder!

Det har hjulpet mig rigtigt meget til at finde ud af, hvad jeg godt kunne tænke mig at arbejde med, så jeg har fået nye mål ved at arbejde gennem jer.

Jeg vil i min næste tid hos min nuværende arbejdsgiver, se om jeg kan komme i voksenlære som lager- og logistikelev for at udvikle mine kompetencer, og det ser lovende ud.

Lidt sjovt - jeg har tidligere ansøgt hos min nuværende arbejdsgiver, men har ikke haft held. Det har jeg så fået gennem Vikarbureauet Medarbejderne.

Det er jeg taknemmelig for!
Nicolai Lauridsen

Hvordan er det at være vikar? Et spørgsmål jeg tit er blevet stillet og et spørgsmål jeg altid har troet jeg havde svaret på. Efter min tid ved Medarbejderne fik jeg et helt andet syn på det at være vikar. Jeg kom med udgangspunktet om, at det var dårlige forhold, men må sige, at jeg blev positivt overrasket.

En af de ting som gjorde at jeg valgte Medarbejderne som det sted jeg skulle være vikar, var meget deres interview. Her følte jeg meget at de lyttede til hvem jeg var som person og ikke bare gjorde mig til et nummer i stakken.

Det meste af min tid som vikar var jeg hos SFK Foods i Hedensted. Her indgik jeg på lige fod med de ansatte og havde de samme opgaver som de ansatte. Blev behandlet som om jeg havde været ansat i 20 år og nød virkelig at tage på arbejde hver dag.

Udover SFK var jeg rundt omkring hos en masse virksomheder. De ting som gik igen hele tiden var den gode omgangstone og at Medarbejderne altid var klar med support og løsninger til at gøre hverdagen lidt bedre.

Jeg giver vikarjob hos Medarbejderne 5 stjerner :)

Thomas Lybek

Efter en periode som arbejdsløs, kontaktede jeg Vikarbureauet Medarbejderne for at få vikararbejde. Jeg har nu været i Vikarbureauet i et år.

Vikarbureauet oplever som som professionelle i deres håndtering af medarbejdere. Jeg har haft et godt samarbejde med Martin, der har gjort et stort arbejde for at finde et fast job til mig.

Jeg har altid kunnet komme i kontakt med vikarbureauet, uanset hvornår jeg har ringet.

Det administrative som Lene har sørget for, har været godt. Lene har hjulpet mig med papir, så jeg kunne se, hvor mange timer jeg har haft samlet set, og hvor mange km jeg har kørt, til brug for selvangivelsen.

Stor tak til Lene og Martin. Det har været super dejligt at komme hos jer. Jeg kan give de bedste anbefalinger.

Lone Holst Andersen

Jeg vil gerne sige tak til Medarbejderne fordi de hjalp mig med at få det job jeg har i dag.
Jeg blev som den eneste sendt til samtale - for som Martin sagde, "du passer bare ind i virksomheden".
Og den fornemmelse holdt stik. Efter 3 måneder blev jeg fastansat.

Tak til Martin for det og også tak til Lene som jo med godt humør tager sig af det administrative.

Unni Christensen

Jeg er vikar, ved Vikarbureauet Medarbejderne og det har jeg været af et par omgange, sammenlagt 3 år.
Jeg er far til en stor flok unger og de er vilde med at deres far er vikar, da det kan give noget mere fritid som jeg kan bruge sammen med dem.
Jeg har prøvet så mange forskellige ting, så som at lave ost, samt andre fødevarer, alt på et lager og alt i en produktion. Det kan være alt muligt så man bliver godt nok klogere med tiden.
Der er mange ting der gør at det er godt, at være vikar, ved Medarbejderne. Noget af det bedste, er nok at man altid kan ringe, til bureauet og få den hjælp man gerne vil have.
Selv om det er sent nat, er der en der svare på dit opkald og vil hjælpe dig som vikar - og det er uanset om det er et problem med andre vikarer du arbejder sammen med, eller om det er den virksomhed man er ud ved.
Ja det skulle man jo tro var en selvfølge at alle vikarbureauer gør det, men det er det ikke. Jeg har været ved flere vikarbureauer, og er stoppet igen efter kort tid.
Hos andre vikarbureauer kan man kun komme i kontakt med dem i kontortiden, og det er ikke altid kun der du har brug for hjælp.
Ved medarbejderne, er du som vikar deres person hos kunden. Du er den der gør at, kunden vil se en af os næste gang kunden har brug for hjælp. Dem som arbejder i Vikarbureauet Medarbejderne er der for at skabe en kontakt for dig. De har et netværk der gør at du kommer kan komme i et fast job, for det er noget som de også ønsker for dig - de er jo nogle søde mennesker.
Man kan jo også i en tid prøve at leve af at være vikar, det er også noget der kan lade sig gøre, hvis man ikke lige vil have den store løn hver gang, men det gør jo bare det hele noget mere sjovt, og det er nu også meget spændene og det kan lade sig gøre.

Nick

Min tid hos Vikarbureauet Medarbejderne har været en positiv og afgørende oplevelse, for uden dem havde jeg ikke været i gang i en tid med arbejdsløshed.
De giver en meningsfyldt hverdag, de overholder deres aftaler, er nemme at tale med og er der altid for dig. Så jeg kan kun anbefale Vikarbureauet Medarbejderne.

Mvh
Michael Sørensen

Jeg syntes at medarbejderne vikar service er et kanont sted at arbejde eller med andre ord arbejde for.
Til dels sikrer de at man får en fair løn og at lønnen kommer til tiden.
Jeg skylder dem nu 2 gange at jeg har kunne beholde både lejlighed samt bil idet at de har holdt mig i arbejde.
Dette har dog kun været en mulighed ved at jeg selv har ydet en indsats ude ved virksomhederne og derved repræsenteret medarbejderne på en god og anstændig måde.
Jeg nyder desuden også den service som konsulenterne fra medarbejderne tilbyder samt de gode samtaler man har med dem om arbejdes eller hvad der lige falder ind.
Jeg ser frem til en lang samarbejdsperiode med håb på fastansættelse på et vikarsted :)

Skrevet af
Thomas Erik Lorenzen Jensen AKA