Scandic Food

Vi hos Scandic Food i Tårs, er særdeles tilfredse med det samarbejde vi har med Medarbejderne.
Når der opstår akutte mandskabsbehov, er det nemt at komme i kontakt med Medarbejderne.
Medarbejderne leverer på kort tid en kvalificeret medarbejder/vikar til løsning af en given produktionsopgave.
Vi har desuden et godt og velfungerende rekrutteringssamarbejde med Medarbejderne, som er åbne for individuelle aftaler.
Medarbejderne bidrager til at skabe fleksibilitet i forbindelse med sæsonudsving og akutte behov.
Vi er særdeles tilfredse med såvel dialog samt samarbejde med Medarbejderne, som er med til at skabe værdi og glæde til gavn for vores forretning og ikke mindst for vores kunder.

Med venlig hilsen/Best regards
Dan Knudsen
Fabrikschef
Scandic Food, Taars

Dan-alu

Vores samarbejde med Medarbejderne ApS startede for alvor op i slutningen af 2014, hvor vi indså, at brugen af vikarer og dermed den fleksible arbejdskraft, var optimal for vores virksomhed. Vi ser det som en stor fordel, at vi med ganske kort varsel kan indkalde flere medarbejdere, som kan bruges i såvel korte, som længerevarende vikariater. Vi anser Medarbejderne ApS, som en væsentlig samarbejdspartner på personaleområdet, og har desuden oplevet deres konsulenter som nysgerrige, engagerede og ikke mindst, særdeles interesserede i vores virksomhed. Derudover har Medarbejderne ApS haft gode konstruktive samtaler med vore egne produktionsfolk, for at forklare også dem, hvordan et vikarbureau fungerer.

Foruden vikarløsninger og interim ansættelser, har vi haft den fornøjelse, at Medarbejderne ApS også har fundet gode medarbejdere til faste administrative stillinger. Siden 2015 er det således blevet til et samarbejde på rekrutteringsområdet, hvor ikke mindre en 5 interne stillinger er blevet besat med hjælp fra Medarbejderne ApS.

Med disse ord, giver jeg min bedste anbefaling til Medarbejderne ApS.

Bo Høiris Christensen, Direktør
Dan-Alu Skive A/S

gronvang

”Vi er her på Grønvang godt tilfredse med samarbejdet med Vikarbureauet Medarbejderne. I har været rigtig gode til at være på pletten, også med kort varsel, når vi har haft brug for ekstra assistance.”

Produktionsleder
Johnny Sørensen.

inwido

Vi stiftede første gang bekendtskab med vikarbureauet Medarbejderne i efteråret 2010.
Virksomheden stod i en situation, hvor ordretilgangen var meget ustabil, og valgte derfor at benytte et vikarbureau.
Af de tre vikarer som vi har benyttet i efteråret, har vi fast ansat de to, så vi må sige at det har været over vores forventninger.

Arne Høyem

Tulip

Vores produktion stiller ofte krav til hurtig omskiftelighed - ved de spidsbelastninger der opstår har vi et godt samarbejde med medarbejderne som opfylder vores ønsker og krav om stor flexibilitet - Og så er de altid nemme at komme i kontakt med.

Kalle Fisker
Mester
Tulip Vejle

Tulip

Vi har siden 2015 haft et samarbejde med Medarbejderne ApS. Vores samarbejde med, og brug af vikarer fra Medarbejderne ApS, var et resultat af stigende aktivitet i vores virksomhed. Vi har stor gavn af, med længere eller korte varsel, at kunne tiltrække kvalificerede medarbejdere til vikariater der kan vare fra helt korte perioder til længere. Vi har i flere tilfælde fastholdt og fastansat dygtige vikarer i vores virksomhed når der har været vikarer som i særlig grad imødekom vores behov og som passede i vores medarbejderstab.
Vi oplever Medarbejderne ApS som en væsentlig samarbejdspartner, som på en interesseret og engageret vis sætter sig ind i vores virksomhed og vores behov, og som 24/7 er klar til hjælpe os når behovet opstår.
 
Vi giver Medarbejderne ApS vores bedste anbefalinger og ser frem til et fortsat konstruktivt samarbejde.

Tinby Danmark A/S

smaa maenner

Vi stod i den situation, at vi manglede en medarbejder nu og her.

Vi kontaktede Henrik, som lyn hurtig sendte en medarbejder.

Vi er bare så glad for Peter, han kan bare lave alt vi sætter ham til.

I tilfælde af, vi en anden gang skulle mangle arbejdskraft, vil vi ringe til Vikarbureauet med det samme.

Marianne Mikkelsen
Gantrup Byggemarked

arovit

Arovit Petfood i Vejen, har i længere tid brugt Vikarbureauet Medarbejderne.

Det er aldrig svært at få fat på en medarbejder på kontoret, og det er altid lykkedes at finde en vikar, selv med meget kort varsel.

Vikarerne der kommer ud til os, er meget kompetente til de opgaver de bliver stillet overfor.

Vi håber på fortsat godt samarbejde.

Produktionsleder
Lars Milland

falco

Falco A/S har i december 2011 måttet ansætte nyt personale til kontoret.
Det er glædelig situation at skulle udvide medarbejderstaben, men samtidig også et udtrykt for at timerne i virksomheden er udfyldt. Det var derfor naturligt at søge mod muligheder, der gav mest valuta for anvendte resssourcer.
Vikarbureauet Medarbejderne gav os netop den mulighed. Aftalen lød på en rekruttering, hvor Medarbejderne gennemførte kandidatsøgningen og første interview runde. Herefter var det blot at medvirke til den sidste interviewrunde og endeligt finde den bedst egnede af de tilbageværende kandidater.
Et supert samarbejde er nu endt med ansættelse af en yderst kompetent medarbejder, der i sin tilbagemelding alene har udtrykt sig positivt om forløbet og som hele tiden har følt sig godt informeret.
Alt ialt har Falco A/S haft en meget god dialog gennem rekrutteringsfasen og vil uden tvivl vende tilbage når timerne igen bliver for mange for hvor stab.

Tak til Medarbejderne for et godt samarbejde
Ole Lund
Falco A/S