Har du lyst til nye udfordringer, enten i et vikariat eller fast job?

Vi hjælper virksomhederne med at besætte deres ledige stillinger, og arbejder med rekruttering på næsten alle niveauer. Det kan være alt fra korte vikariater til stillinger for resten af livet og inden for alle segmenter: Industri, lager, kontor, administration, indkøb og salg.

Hos os bliver du ikke bare et nummer i rækken. Hos os er mennesket i centrum og alt foregår på et personligt niveau. Vi har mere end 15 års erfaring og har hjulpet adskillige virksomheder og medarbejdere med at finde hinanden.

Hvordan får du et job gennem Medarbejderne?

Nogle gange har vi en time til at finde en medarbejder. Andre gange længere tid. Hvis du søger nyt job, så kontakt Medarbejderne og hør hvad vi har af vikariater og ledige stillinger, som matcher dine ønsker og kompetencer, og følg os på Facebook, hvor vi løbende slår stillinger op.

Bliv registreret i vores emnebank

Er der ingen stillinger eller vikariater, der opfylder dine ønsker lige nu, kan du blive registreret i vores emnebank. Det er uforpligtende, ufarligt, gratis og fuld af muligheder. Og det er naturligvis med fuld diskretion.
Lad os mødes til en personlig samtale, hvor du fortæller om dig selv, dine ønsker og dine behov. Så vil vi fortælle dig om dine muligheder.

Inden denne personlige samtale skal du registrere dig i vores database. Det gør du via dette link www.medarbejderne.axp.dk/

Kontakt os